Hilde - Lifebook

Hallo,

Ik ben Hilde – visionair, levenstransformator, levenslange student en gecertificeerd Lifebook Leader. Mijn passie: jou helpen ontdekken wie je werkelijk bent en wat je werkelijk wil in het leven. En dus stel ik je de vraag:

Voel je je op dit moment echt gelukkig en vervuld? Of lijkt het alsof je vastzit in de sleur van het leven, dag na dag?

Leid je je best mogelijke leven? Of neem je genoegen met het op één na beste en sluit je pijnlijke compromissen?

Ben je wie je werkelijk wil zijn? Of heb je moeite om je leven richting te geven en laat je andere mensen of het lot je leven bepalen?

Hoor je een zachte stem vanbinnen die je vertelt dat je meer kan zijn, meer kan doen, meer kan ervaren? Dan nodig ik je uit om even stil te staan en te luisteren.

Je hebt maar één leven. Er zijn geen herkansingen, geen ‘ga terug naar start’. Dit is het. 

Meer dan ooit is dit het moment om elk aspect van je leven te herevalueren en je eigen geluk in handen te nemen.

Ontdek hieronder hoe het Lifebook-systeem je kan helpen om van je leven een levend meesterwerk te maken (net zoals het mij en meer dan 60.000 Lifebook-adepten wereldwijd heeft geholpen).


Maak van je leven een levend meesterwerk

Lifebook is een levensveranderend systeem waarmee je je eigen levensstijl ontwerpt. Het stelt je in staat om jouw best mogelijke leven te ONTWERPEN, PLANNEN en REALISEREN (volgens je eigen voorwaarden).

Via een intuïtief stap-voor-stap-proces ontdek je wie je werkelijk bent en wat je wil in alle 12 domeinen van je leven, en ontwerp je een persoonlijk actieplan om je doelen waar te maken.

Lifebook geeft je de helderheid, de tools en het momentum dat je nodig hebt om je niet langer bij de dingen neer te leggen en je licht te doven, maar in plaats daarvan het stuur van je leven in handen te nemen en er een levend meesterwerk van te maken.


Succes in alle 12 domeinen van je leven

De meeste mensen richten zich alleen op het verbeteren van hun carrière, rijkdom, gezondheid en relaties.  Maar in werkelijkheid zijn er veel meer gebieden in het leven die vorm geven aan jouw succes, geluk en ware vervulling.

Lifebook neemt je mee op een verhelderende diepe duik in alle 12 dimensies van je leven en stelt je in staat om in elk van die dimensie te schitteren zonder opoffering of compromissen.

Gezondheid & fitness

Intellectueel

Emotioneel

Karakter

Spiritueel

Liefde & relaties

Ouderschap

Sociaal

Carrière

Financieel

Levenskwaliteit

Levensvisie


Hoe Lifebook je leven transformeert

1. Je krijgt duidelijkheid over je levensvisie

Je creëert een prachtige, kristalheldere visie voor je best mogelijke leven die je inspireert en vooruitstuwt. Je komt in diep contact met wie je bent en ontdekt precies wat je wil in alle 12 domeinen van je leven. Dat geeft je een duidelijk beslissingskader om je belangrijkste doelen na te streven – zonder tijd te verspillen aan onnodige zijsprongen.

2. Je bereikt succes in alle 12 levensdomeinen

Je bouwt een evenwichtig leven op waarin elk domein dat belangrijk is voor jou groeit in harmonie met de andere. Je creëert een perfecte balans tussen werk en privéleven zonder het gevoel te hebben dat je een deel van je leven moet opofferen of verwaarlozen of dat je compromissen moet sluiten om in een ander deel succes te boeken. Je ontdekt eindelijk dat het mogelijk is om alles te hebben in het leven.

3. Je krijgt weer controle over je leven

Je krijgt een heel andere kijk op de dingen wanneer je je realiseert dat je leven van jou is en dat je de volledige controle hebt over hoe het zich ontvouwt. Je stopt met leven op automatische piloot en neemt het stuur van je leven in handen. Je wordt je eigen goeroe en ontwikkelt een innerlijke kracht en respectvolle onverschilligheid tegenover andermans verwachtingen of opvattingen over succes.

4. Je structureert & registreert je persoonlijke ontwikkeling

Je bent in staat om al je persoonlijke groeistrategieën, -ervaringen en -tools te verenigen in één systeem dat je groei en zelfevolutie structureert. Met één actieplan voor alle 12 domeinen van je leven weet je precies waar je je verder op moet richten zonder overweldigd te raken. Je gebruikt ‘Lifebook Assessment’ om je vooruitgang te meten en gemotiveerd te blijven om je doelen te bereiken.

5. Je slaat je met gemak door de lastige overgangen van het leven

Je geeft een duidelijke richting aan je leven en vindt jezelf opnieuw uit als je geconfronteerd wordt met uitdagende situaties en veranderende levensomstandigheden, zoals een echtscheiding, breuk, carrièreverandering, gezondheidsproblemen, spirituele crisis, midlifecrisis, kinderen die het huis verlaten, persoonlijk verlies enzovoort. Je bouwt een onwankelbare innerlijke kracht en veerkracht op en overwint met gemak onverwachte uitdagingen of obstakels in je leven


Persoonlijke coaching met je Lifebook Leader

In de Premium Lifebook-ervaring is de steun en begeleiding van je Lifebook Leader inbegrepen, bij elke stap die je zet. 

Het traject van 499€ is inclusief :

* 1 video per week (6 weken lang).  Elke video omvat 2 categorieën

* 1 zoomcall per week waar we uitgebreid in elke categorie duiken en elkaar inspireren en stimuleren in ons persoonlijk proces.

* afsluit-call waar we onze ervaringen delen en de mogelijkheid om lid te worden van de wereldwijde Lifebook comunity

Indien gewenst is het mogelijk om tegen een meerprijs extra persoonlijke begeleiding te boeken waar we je vooruitgang bespreken, je extra vragen beantwoorden en op maat gemaakte strategieën kunnen creëren om je doelen te bereiken in elk van de 12 Lifebook-categorieën.

Dit is een onbetaalbare kans om te verbinden met je Lifebook Leader op hartsniveau. Veel studenten beschouwen dit als het hoogtepunt van hun Lifebook-ervaring. Het houdt hen gefocust en gemotiveerd om op koers te blijven. 


Lifebook is iets voor jou als je

  • Ernaar hunkert om te ontdekken wie je werkelijk ben, wat je unieke doel is en wat je echt wil op elk gebied van je leven  - zonder je neer te leggen bij andermans versie van succes
  • Een gevoel hebt van onvervuld potentieel in je leven, alsof je genoegen neemt terwijl je zoveel meer zou kunnen doen of bereiken.
  • Een zekere mate van succes hebt bereikt op bepaalde gebieden van je leven, maar het gevoel hebt dat je te veel hebt opgeofferd op andere gebieden om daar te komen (bijvoorbeeld een succesvolle carrière hebben en daardoor geen tijd voor jezelf of je prié leven)
  • Op zoek bent naar helderheid op een belangrijk keerpunt in je leven (een echtscheiding, carrièreswitch, persoonlijk verlies, midlifecrisis…)
  • Je leven wil verbeteren met bewezen strategieën die je productiviteit, mindset en effectiviteit snel kunnen transformeren.
  • Het beu bent om het leven gewoon op je af te laten komen en je lot in eigen handen wil nemen zodat je zelf bepaalt welk leven je leidt.

Word je nieuwsgierig en heb je nog vragen?  

Ben je klaar om jouw unieke Lifebook te maken?

Wil je direct aan de slag?  Klik hieronder en schrijf je ineens in!