Intuïtieve Massage

intuïtief vind ik de plekjes in je lichaam die aandacht nodig hebben, die pijnlijk zijn, die geblokkeerd zitten … Met een natuurlijke olie ga ik die plekjes weer losmaken, zodat alles weer beter kan stromen en je lijf soepeler aanvoelt. Je zal je diep ontspannen voelen.

Shiatsu / Drukpuntmassage

Een actieve massage zonder olie, met kledij.  Door het vrijmaken van je energiebanen verdwijnen allerlei kwaaltjes en krijg je meer vitaliteit.

Een healingsessie

Via een combinatie van manuele- en andere technieken help ik het lichaam zijn zelfgenezend vermogen te gebruiken op weg naar herstel en harmonie.  Ik voel intuïtief aan wat er nodig is en waar de blokkades zitten. Vanuit de opvatting dat lichaam en geest niet te scheiden zijn, geef ik zowel aandacht aan het lichamelijke als aan het geestelijke aspect.  Mijn ervaring is dat je een mens pas echt kan helpen door hem terug te brengen naar zijn creatieve, intelligente kern, het “zelf”. Van daaruit herstellen alle onevenwichtigheden vanzelf. Elke sessie is dus een beleving op zich en zal ook elke keer en bij iedereen weer anders zijn. Vaak krijgt de klant zelf een beeld, inzicht of helder weten ivm met zijn persoonlijk thema.  Fysieke symptomen verminderen of verdwijnen helemaal naar gelang de oorzaak.

Doordat je lichaam en je hele energiesysteem vrijer worden van blokkades, zal alles weer beter stromen en word je ook als mens vrijer in je denken en je handelen.

Wel even vermelden waar je voorkeur naar uitgaat als je een afspraak maakt.

Shape your future by re-organizing your energy!

Meer uitleg over de verschillende methodes die ik gebruik vind je hieronder.